Nå begynner virkningen av 6 ukers sommerferie å gjøre seg gjeldende på KingKongs økonomi, med voldsom effekt.

Lenge lukket han øynene for realiteten, men han måtte tilslutt innse at det ikke lenger var mulig å leve godt uten selv å måtte gjøre noe aktivt for at cashflowen skulle bli positiv. Lottotrekningen har heller ikke vært særlig hjelpsom. Så var det på med striskjorta igjen og ut å produsere.

Problemet til KingKong er at han driver eget firma, dvs at først må jobben gjøres, så kan det faktureres, deretter går det laaang tid før penger er på konto - det lider KingKong av akkurat nå.

Denne pengemangelen har ført til relativt store forandringer i hverdagen, ikke til det bedre. Borte er impulskjøpene som har preget hele KingKongs voksenliv; pc ,tv ,smoothiemaskin, kantklipper, Playstation, batteridrill og andre nyttige gjenstander som beriker hverdagen.

Kostholdet har også måttet lide, borte er indrefileter, kongekrabbe og et assortert utvalg av franske oster. Kjøleskapet inneholder nå leverpostei, yoghurt og tubeost. Vinen er ikke lenger lagret og pleiet gjennom mange år, med kjærligheten og håndlaget bare en fransk vinbonde kan oppvise. Neida, den er bare tappet rett på flasken. Og det merkes.

Det har faktisk gått så langt at KingKong ser seg nødt til å spille gamle CD`er når han ønsker å høre musikk. Det er ikke lenger rom for å bruke fredagen på Platekompaniet for å berike seg selv med nye eksemplarer av god musikk.

KingKong har hatt et møte med fattigdommen – og han liker det ikke.

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende